Vadászat Galileában
Azoknak, akik elárultak
Ha név szerint felsorolnám árulóim, valószínűleg
Észre sem vennék, annyira elteltek önmaguk nagyságának,
És fontosságának tudatával. Jöttek, láttak, győztek.
Erővel jöttek ellenem, persze, mondhatnák, mit akarok én,
Hiszen nem az enyém a város.
De mit csinálnak majd, ha megjön a Gazda?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-08 15:26:23
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 15:26:23