Kiscsillag lefektet tízet
azzal kezdem hogy mocskosul féltékeny típus
vagyok
a régi nőidről fotót festményt levelet meglátok itt bárhol
véged
bosszúálló na az is de nem kicsit úgyhogy még mielőtt
keresztbe teszel
morfondírozz picit macikám mert én háromszor négyszer
szívatlak halálra
mikor már rég elfelejtetted az egészet vágod de ha ügyes
kutyuli leszel
nem rángatod a pórázt mint egy idióta a köldökömből
lefetyelheted a mámort
pubika leszarom káromkodj de a nevemet azt kurvára ne
vedd a mocskos
szádra gyenge pillanataidban mert tuti hogy az ilyenért
kifilézlek
a hétvége különösen a szombat amikor is puccos bárokba
fogsz hordani
az tabu majmocska én sem rokkázok ilyenkor pedig egy
kibaszott
csipkerózsikát kaptál ajándékba hahó anyádat felhívtad
eldobom
az agyam mekkora egy durung vagy komolyan benned
nincs semmi
jóérzés bazmeg a szüleid iránt na erről villámsebeséggel
szokjál le
pöcsike nem érdekel honnan tolod a zsét de ha lehet ne
gyilkolj
halomra kelleténél több tagot okézsoké és ha mindenáron
lopnod kell
messzire kerüld a barátaimat különösen a nőiket mert
pokollá teszem az életed
megvan még bosszúálló angyalka úgyhogy ha megteszed
megdugatom magam
az összes haveroddal a rondákkal is aztán egyszerűen
levágom a farkad
faszfej levágom a nyelvedet és az ujjaidat is ziher hogy
nyáladzani és nyögni fogsz
csak a bíróságon de annyi előnye biztosan lesz hogy nem
kell hazudoznod
fűnek-fának se rólam se másokról picim beszarok milyen
istenadta
érzékem van a vakerhez talán említettem egy istennőt
kapsz
te kis édibédi emberbábu csak vésd a diónyi agyadba
vagy kőbe
ezt nekem nyolc felálló végtelen vetted ráadásul vicces is
vagyok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-08 13:18:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 13:21:47