A nővérek várnak
Demián kórházba megy, papírtáska
kezében, úgy megy dolgozni. Kocka-
cukrot dug a számba indulás előtt.
Nénike, gézruhában szivaccsal vár
Demiánra. Csillagformájú szemüvegén
kuncognak a kártyázók. Fürdetésre
készen. Az étellift előtt nővérek várnak
és cigarettáznak.Demián beszél, étcsokiját
csomagolja. Hazavárom mentateára.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Kalligram, 2010
Feltöltés ideje: 2011-02-08 10:05:08
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 10:05:08