Konzumszülő
Demián kézművesfoglalkozást tart
szülőknek. Kezükbe nyom egy nagy
masszát — nehézkes, zsíros és szürke.
Ma dézsát fognak formázni, amiben
elfér vagy három konzumnő, az egyik
biztosan mezítláb lesz. Megtapossák,
néha kezükkel lapogatják egymást,
amíg a férfiak nézik és tapsolják őket,
mint három bolond menyecskét.
Minden egyes konzumasztalon
egy-egy pohár tej, estére bekészítve.
Ajándék, mártogatós keksszel.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: Műút, 2010
Feltöltés ideje: 2011-02-08 09:56:06
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-08 09:56:06