VÉREIM
PÉTERISTVÁNTÓTHILONAJÁGERANDRÁSTÓTHERZSÉB
ETKONCZGYÖRGYMÁRTONSÁRAHEGEDŰSMÁTYÁSKO
LOKMÁRIASKULTÉTYJÁNOSMORNÓKATALINURBÁNMI
KLÓSANTALKATALINKRAICZJÓZSEFKRAICZKATALINSZ
ABÓMÁRTONSÁNDO éterbél ERZSÉBETCZENEIMREGALI
CZKYMÁRIABATAA erbélapé LBERTKISANNAGÉCZIIMRE
JUHÁSZERZSÉBETT élapéter ÓTHJÁNOSCSORDÁSANNA
VIDAMÁTYÁSGYÜREIL ap ONAZELEIANTALGALAMBOS
ERZSÉBETPÉTER éterbélapéterbéla ISTVÁNISPÁNVERONIK
ASZELESPÁLKOZ erbélapéterbélap MATERÉZIAKOCALIK
ISTVÁNJAKUBE élapéterbélapéterbé CVERONASZELESJÁN
OSPiTYKÓILON rbélapéterbélapéterbé AJÁGERANDRÁSKON
CZROZÁLIAH lapéterbélapéterbél pét EGEDŰSJÓZSEFSKU
LTÉTIANNAU ter bélapéterbélapé ter RBÁNIMREKRAICZKA
TALINSZABÓJ bél apéterbélapéter bél ÓZSEFCZENEBORBÁ
LATERÉKMÁ apé terbélapéterbél apé RTONNÉMETKATA
LINBATAALB ter bélapéterbélapé ter ERTGÉCZIKATALI
NTÓTHISTVÁ rbé lapéterbélapéter bél NJUHÁSZBORBÁL
AVIDAMÁTY éte rbélapéterbélap éte ÁSZELEIANNAPÉT
ERJÁNOSSZE rb élapéterbélapéte rb LESVERONIKAKO
CALIKJÁNOSSZEL bélapéterbélapéte ESERZSÉBETJÁGER
MIHÁLYHEGEDÜS éterbélapéterbéla VERONIKAKADENCZ
KIJAKABSIPOSTER erbélap É terbéla ZIAURBÁNMIKLÓS
SZABÓMÁRIATERÉ rbélap K éterbéla ISTVÁNVÁRADYKA
TALINBATAFEREN apéter C bélapét TÓTHILONA………….
……..VIDAANNAMÁ lapéte RIA rbélap PÉTERJÁNOSKOCA
LIKERZSÉBETJÁG terbél ERJ apéterb ÁNOSKAZINCZY-KA
DENCZKYANNATE lapét RÉK rbélap MIHÁLYBATAERZS
ÉBETVIDAMÁTYÁS erbéla MED péterb GYESIILONATERÉ
KPÁLVIDAMÁRIAJélap ÁGERISTVÁ éter NTERÉKJULIAN
NAPÉTERBERTALJÁGERMÁRIAPÉTERBERTALANJÁGER
MÁRIAPÉTERBERTALANJÁGERMÁRIAPÉTERBERTALAN
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-07 10:18:34
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-07 10:37:15