Bűnbe esnék
Aki téged szerelemmel szeret,
attól jobban szeretni nem lehet,
s hogy az az egy szerető én vagyok,
igazolják sorban a csillagok.
De miért is kell azt igazolni,
magától érthetőt megokolni,
bizonyítani, hogy felkel a nap,
ha keleten a hajnal meghasad?
Aki szerethet, mindened néked
én lehetek, ugye, te is érzed,
mert átível minden távolságot,
amit itt csak ember fia látott,
az én végtelen ragaszkodásom
hozzád kedves, te vagy a világon
kincsem, akit elveszteni vétek,
bűnbe esnék, ha nem szeretnélek!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-05 07:39:19
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-05 10:15:04