Hazudhatnám jav. változat
Hazudhatnám hogy csend van
csak a fény sikolt vallatólámpák
égő szemgödrein és a hegedű
lenyaklik tépett lószőr sörénnyel virít
Esőcsepp dobol szikár agyak sivataga
nyeli gondolatok forró homályát
bozóttűz szemek
gazellák kecses haláltusája
oroszlánok győztes karmai alatt
Ágens kor ki kit jelent fel
és melyik hivatal iktat és datál
zúzda zúzza-e álmaim
vagy a közöny is elég
hogy önmagam árnyékaként
sarokba álljak
Sikoltanék de nem tudok
számba tömöm öklömet
Heidi baba ruhája elszakadt
zokogva fekszik a kocsiúton
Kéne egy lélekszabó
ki fazonra igazítja álmaim
hogy bólogató szent szűzként
helyet szorítsak magamnak
egy lerobbant szerelem
hátsóablakában
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-04 21:45:22
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-04 21:45:22