Én és a sátán
Könnyű neked engem hátráltatnod sátán,
Hiszen neked vannak műholdjaid,
Neked vannak titkosszolgálataid,
Te irányítod az időjárást,
Még a buták agyát is te vezényled.
Így könnyű neked engem elnyomni,
Persze, hogy nem sikerül nekem semmi.
Mindenbe beavatkozol úgy, hogy ott sem vagy,
Hivatalt küldhetsz rám,
Rendőrséget,
Kivégző osztagot.
Ja, így én is el tudnálak téged nyomni, hátra tett kézzel.
Hiába kínálom én a jót, ha az emberek rosszat akarnak.
Távirányítású biorobotok.
És még a csapból is te folysz.
Mindenhol te vagy, úgy, hogy sehol nem vagy ott,
Filozófusaid vannak,
Operátoraid,
Cselszövőid.
Olyan vagyok, mint egy őzike az erdőben, akinek épp műholdról műtik az agyát.
Annyi esélyem van ellened, mint vágóhídi malacnak embert vágni.
Látom én, hogy szipolyozod a pénzemet.
Hogyan is tudnám megtartani!
Ha két eurót akarok beváltani, akkor te inkább leviszed az euró árát,
És buksz milliókat, csak hogy én nehogy nyerjek egy fillért.
Távozz tőlem, sátán.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-01 22:46:58
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-01 22:46:58