Minden oké
Gondolta az utcára költözik
telefonfülkébe építi házát
legalább nem lesz fülledt a levegő
mint az otthagyott bérlakásban
itt közvetlenebb kapcsolatot tud teremteni a társadalommal
ez az életvitel átvilágítható
főként éjjel
mikor gépkocsik reflektorai pásztázzák álmát
tudtán kívül feng shuit alkalmaz
megkeményedik mint a fém
és észrevétlenül változik készülékké
kezét kagylónak
arcát számlapnak használják
aprót is dobnak bele
melyet sikertelen hívás esetén visszaad
ez elég gyakran előfordul
ilyenkor azaz illúziója támad
hogy hasznos része az emberiségnek
de hamar elmúlik
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-02-01 10:55:12
Utolsó módosítás ideje: 2011-02-01 10:55:12