Szerelmesének
Csöngettek.
Kiszóltam, ki az ?
Én vagyok az a probléma.
Próbáltam lerázni,
mint kamaszok
azt a fiút, akivel nem akarnak barátkozni,
de csak jött, mindig megtalált.
Erre még hígítót sem lehet kapni,
hogy megoldhatnám.
Az összes pénzem ráköltöttem,
és csak nagyobb lett,
egyre erősebb, naiv álmaimban azt hittem,
meg fogom tudni oldani, most is azt hiszem,
de a mutató mást mutat.
Nem, csak beszélgetünk,
hiszen veled jár,
te is tudod, engem nem lehet szeretni.
Ablakon kidobott pénz
minden másodperc,
amiben nem vagy,
pedig gondolatban viszlek magammal,
mint valóságban a rádiótelefont.
Metaforának a hasonlat hiányzik így,
vagy szerelmesének a szerelme.
Nem jobban.
Addig elölel, míg verset írok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-30 16:51:51
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-30 16:51:51