Ha szeretsz, átölelnek
Próbálj meg úgy szeretni,
mint égen-földön senki,
nem ér el majd a bánat,
úgy sem, ha orvul támad,
nem csap be bús keserved,
ujjonghatsz, mint a gyermek,
ha szeretsz, átölelnek
gyönyörű női mellek
arcodra rátalálnak,
két égtájról vigyáznak,
hogy félelem ne bántson,
engedd, hogy rád találjon
még nem álmodott álom!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-29 16:24:43
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-30 10:17:58