néhány szerelmes versekrül való ének
nyavalyogva hogy így vagy úgy
még-szeretlek-már-nem-szeretlek
nagyon-agyon-hiányzol
nélküled nem élet ami veled sem az
lepedőlenyomat lett a tested
de én megpróbállak kibányászni
pedig még el sem ástalak
ma még neked írom ezt a verset
de nemsokára ezernyi szintén
csalódott lélek olvassa majd a NETen
és együtt könnyezik-átkozódik
a sok magyar anyanyelvű
kielégületlen magára hagyott
vagy éppen magára hagyó
és mint mézes bánat ömlik a szó
formába gyömöszölve recsegő
rímekkel szürkén túlfecsegő
közhelyekbe csomagolva
sértőn és sértve ám hatástalan
elefántot csíp a bolha
és biztosít redőnyt húz
akinek van még ép
porcelánboltja
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-28 18:12:56
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-29 00:01:38