Késes köszörűs
Késes-köszörűs vagyok, háromkerekű biciklin,
üstfoltozást is vállalok,
tekergetem triciklimet.
Szűztelenítést is vállalok,
asszonyt is élezek.
Élvezem az életet.
Késes-köszörűs, kiabálgatok, így megyek,
bérbarát is vagyok, ha kell.
Ha nincs épp munkám, lefestem a természetet.
Van egy pár képem is.
Se énekelni, sem gitározni nem tudok,
mégis van egy rossz gitárom,
azon kispézé, magasztaló.
Dalokat játszom uraknak,
látnátok, hogy élvezik!
Késes-köszörűs, kurjantok,
mielőtt unatkoznék,
és jön-jön az asszonynép.
Minőségellenőr is vagyok,
boroknál, ebédeknél.
Pult alól pálinkát is veszek elő.
Valutát is váltok
Késes-köszörűs, csak ennyit kiáltok.
Albérletem az a sátor,
fűtésem ezek a fák.
Szabad vagyok, úgy szolgálok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-28 13:21:07
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-28 13:21:07