Tunézia
Tunéziában testvéreim nem bírták már
A reménytelenséget gyerünk az utcára mondták
Játsszuk le most.
Akinek nincs mit veszteni, csak nyerhet.
Égjen a forradalom
Mert ember az is, aki magára hagyott.
Gyújtsuk fel hiszen mire való a pokol.
Minek élni ha nem lehet csak úgy mint az állatok.
Fel fog gyulladni már ég az arab világ.
Misem bírjuk már eloltani.
Ide fog érni a hullám.
Készüljetek nem sok van már.
Nyakad köré fog tekeredni a
Luis Vouuuton táskád.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-26 19:25:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-26 19:25:21