semmiféle könyvbe
nem írnak engem semmiféle könyvbe
(a kritikának direkt Kosztolányi)
szerettem volna én is vinni többre
na meg percenként lájkolt poszton állni
de még kenyerem sincs és borom sincsen
és nem született drága feleségem
minek is magam még tovább szédítsem
mit kellett azt már bebeszéltem
és most láthatatlan mindegyik részem
és egy tipmiksszel repül a hiúság
mindenki csetel délután a fészen
de egyszer sem szólnak mivan miújság
mert már nem tartanak jobbnak egy rímnél
ami pofán csapja a tiszta csendet
s még véletlen sem fenyeget meg ímél
hogy bajom lesz ha visszacsengek
nem írnak engem semmiféle könyvbe
és nincs egy szájt mit egyedül kiteszek
nem vesz se rokker se emó közönyre
nem telnek tőlem szívecskés noteszek
az irodalmam nem több mint a nudli
és fogalmam sincs a szerelmem hol van
s ha megtalál még magamnak a gugli
csak kevesebbet tudok rólam
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-26 14:56:45
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-26 14:56:45