Talán áramszünet
álmod inge ez a reggel
nem jól vasalt de fölveszed
nyakkendőd seregélysereggel
kacskaringósra megkötöd
ma ismét ősznek öltözöl
a hangos izgatott csapat
csivog köröz majd útra kel
te itt maradsz nem költözöl
a villamosra vársz
(cseppsörét és
pirkadat hergelte szél)
esik
leválnak rólad álmaid
( a király meztelen megint)
talán áramszünet
egyre több láb topog
az esernyők összeérnek
óriás tetőt szerkeszt
a kényszer
nem vagy ideges
(úgyis mindenről
mindig lekésel)
egy ápolt szőke nőből
akár forrás a Mózes-érintette kőből
váratlanul káromkodás bugyog
ő sietne már
nem úgy a diákcsapat
(az első óra elmarad)
esik
áramszünet
vagy sztrájk talán
ilyen drága jegyárak mellett
csodálkozik egy megtermett
esőkabát
és várunk
egyre többen
...........kipontozott szavak
'habár fölül a gálya'
most minden egybeömlik
nyugdíj a kenyér ára
makrogazdaság kamat
megálló-revolúció
esik
Pestlőrincen
egy váltó ismét beragadt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-25 11:17:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-25 11:22:26