Pszicho
dolgozik bennem az ideg
mint egy rossz rúgót
húzom fel magam
megfeszül az állam
a nyakam
tüskéket növesztek
legszívesebben ordítanék
bezúznám a kirakatok
nekimennék a szembejövőknek
inkább gyalog járok
mint buszon
mert félek a cselekedeteimtől
néha belém csap egy villám
görcsbe rándulok
borzongok és zsibbad mindenem
mintha szivacson járnék
vagy tíz centivel a föld felett
nehéz így nekem
az éjszakáim
kibírhatatlanok
fejemben végtelen mantra jár
miért pont én
miért pont velem
Doktor Úr
adna a barnából még két szemet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-24 19:10:21
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-25 19:16:51