Üres vonatok
Mert nélkülem indul minden vonat
sűrű este vak félhomály zuhog
csak fekszem egy sínszálba fogózva
eldobtam jegyem már nem indulok
skizofrén dübörgő jaj-áldozat
Széttépett álom felvagdalt testem
míg sikoltanak acélkerekek
maradok vétlen soha utazó
sípszó csikorgó elmúlás remeg
acélölelésben lásd elvesztem
Mert nélkülem indul minden vonat
koszorú vagyok vak sírkereszten
zászlóvá fakult üres állomás
málló agyaggá válik múlt-testem
pépessé őrölnek vas-időfogak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Publikálva: , -
Kötetben: - (-, -)
Kiadó: -
Feltöltés ideje: 2011-01-22 09:47:41
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-22 09:47:41