Ez is élet /jav/
kemény a föld és hideg
én meg itt remegek a vackomban
néha egy nyelet bor
egy dekk
hogy kitartson reggelig
nem segít
csak tompít
amint pirkad
körbejárom a várost
a nyilvános telefonokat
az ital és kávéautomatákat
a visszajáróért
ez az én bizniszem
kaja meg ruha van a kukákban
aztán valami jó helyen
kiütöm magam
hogy teljen az idő
ez megy már tíz éve
de nem zavar
leszarom
aztán még egy kör
altatónak
csak azért imádkozom
hogy legyen
ahogy megyek
már nem érzékelem az embereket
pedig tudom
hogy vannak
önmagamon kívül
nincs alanya a létezésnek
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-22 06:49:00
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-22 13:36:22