nem írni vagy, élni
nem kivonom a verset életemből
nem írni vagy élni a kérdés nálam
de az összeadás az ami itt tart
és végösszegem a megfogalmazás
mert lehet igével kezdődött egykor
minden ami azóta így hát én is
igável fogom majd ha végezni kell
ez a tervem egy nyelvtörő a végén
úgyis próbáltam már annyit mondani
répa-retek-mogyoró de van más is
ami sokkal nehezebb pedig hányszor
mondtam csak értelmet nem nyert még eddig
pedig értelem csak-csak van a végén
korán-reggel-ritkán-rikkant aki volt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-21 15:57:04
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-21 15:57:04