Most hintázgass
Ne csak az elveszett időért legyen.
Sírás versed.
Hanem az eljövendőért.
Öröm a betűid között.
Is.
Ki merné magára borítani
Akár még a házát.
Ha ne hinné hogy van menekülés.
Csak hogy tényleg van-e.
Vagy az egész csak tévedés.
A zongorista akkor leült játszani kezdett.
Mély nagyon mély dallamot.
Aztán citeráztak a veszedelmek.
Szoknyák borogatták le a lázat.
Rengeteg pénz kell.
Pedig el sem hagyom a házat.
Annyira kevés van.
Viszont ami azért nem rossz hír.
Most hintázgass lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-21 12:14:13
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-21 12:14:13