Fiam, késő van, ideje lefeküdni.
Ne játssz már a kutyával,
tedd vissza szépen a szekrénybe!
Mesét most nem tudok olvasni,
a könyvet anyunál hagytátok.
Biztos, hogy ne aludj itt szívesen.
Nem szökött el a Hold, elrejtettem.
Kíváncsi vagyok, megtalálod-e.