József Attila és a messianizmus
Hej a mi költőnk megválaszolt nekünk belső
Feltett kérdéseinkre Magyarul magyarázott.
Meg válasz szólt nekünk .
Csak annyit kell tennem ,
Hogy jó legyek és utánad Mennyek.
A fadobálókat is vitte .
Fájó lelki sebeimre úgy kenem
Szavait mint édes balzsamot .
És behegednek.
Csakugyan az egész népét tanította
A mindenséghez mérni magát.
Ma is kiráz a hideg ezerszer olvasott során.
Gyanússá kezdett válni nekem.
A költőből íme messiás lett.
Istent alkotott, ahogy a szíve szenvedett.
Hogy élhess hogy teremtsen mennyet.
Ki állna nyugodtan robogó vonat előtt?
Lám az örökké élők sem, visszaigazolás gyanánt.
Lásd a prófécia beteljesedett.
Megölték !!!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-17 15:35:02
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-17 15:35:02