Kaleidoszkóp
A szerelem szociális biztonság.
A cipő meg lábbeli.
Minden harcot elvesztettem
A legvégsőt is.
Bármikor vállalnám, ha nálam,
mindenkinek csak jobb lenne.
A kollaboráció gyermeke lehet sikeres.
Van az a kaleidoszkóp amelyben mindenki az.
Még a sikertelen is.
Jézus vagyok Van Gogh meg József Attila.
Azért érzem mert, ugyanannyit a fizetésem.
Gyere ördög ölj meg, ahogy akarsz úgy teheted.
Hiszen bármit megtehetsz velem.
Mért tűröd mindig klaviatúrámra vegyelek.
Az neked a szeretet ha utállak.
Úgy utálhatlak csak ha szeretlek.
Jobb is hogy nincsen nőm,
Lehet belefáradnék elmagyarázni folyton.
Hogy a kocka és a gömb közül,
A gömb amelyik kevésbé sarkosabb.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-15 19:39:18
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-15 19:39:18