Szavak
Szepes Máriának)
Vigasztalás a szó, hogy jártak már, amerre vagy;
És elveszés sincs igazán – azért van itt a szó,
amerre mégy, nevezd meg újra mind az éj
és álomszörnyeket, és szembenézz:kapuknak őre
fél szavadtól, megnevezd, és lépj egy új világba.
Már vártak itt. A nyelvük vesztett élők holtjai,
itt mást se tégy: nevezz meg újra mindent:
kezdd a gyermekkel, s végezd feltámadással.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-15 14:54:42
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-15 14:54:42