Amióta megcsókoltalak
Amióta megcsókoltalak,
tavaszodik a földeken,
titkolja szorongásait
a bátortalan szerelem,
nézz körül, magasabb a fa,
növekedik az égre fel,
ágain zöldebb a levél,
a csöpp madárka énekel,
zengi, hogy jön a kikelet,
repülne; ágról ágra száll,
tanul, az élet dolgait
gyakorolja a kismadár.
Amióta megcsókoltalak,
te is bátrabban szeretsz,
nagy öleléseket kívánsz,
ahhoz adod a testedet,
és boldogabban birtokolsz,
immár tiéd mindenem,
s kettőnké így lett a világ,
a legyőzhetetlen szerelem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-15 06:50:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-15 06:50:03