Mikor az Isten, neo szabadkőműves gyűlésre ment
Mikor az Isten neo-szabadkőműves gyűlésre ment,
jajveszékelt mindenki odabenn.
A nagymester is elvesztette az eszét.
Mindenki a falhoz csapkodta a fejét.
És beült az Isten az orgonához,
a sánta manó menekült,
a metál zsoltárra váltott.
Nekik nem a kezdet volt ez, hanem a vég.
Isten testvér, játssz még!
Boldog vagyok, ha a zenédet hallgatom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-11 14:11:15
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-11 14:11:15