Hüpp-hüpp
jó lenne lenni árnyas asztal
megpihenhess egy kerti szék
jó lenne lenni fa fölötted
vagy fölöttetek lenni ég
lehetnék épp cigi kezedben
öngyújtódban a kattanás
ujjad kit becézne szebben
lehetnék szemedben parázs
lennék ágyadban én a párna
álmodat színező festék
mosolygást ívelnék a szádra
hold fénye szobádba lesnék
jó lenne lehetnék az ágyad
simogatna szuszogásod
jó lenne bármi lenni nálad
néma perc lenni hiányod
jó lenne lehetnék a gyertyád
– nem tudom milyen ürügy kell –
követnélek csütörtök szerdát
hüpp-hüpp valami Barba-trükkel
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Kötetben: Hetvenkét lépcső (Budapest, 2009)
Kiadó: Hungarovox
Feltöltés ideje: 2011-01-10 23:00:01
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-10 23:00:01