ez se vers
Szerelem az,
amikor valaki teljességgel befogad a maga idejébe.
Láttam és hallottam beszélgetni a Szerelmet és a Fantáziát.
Valósággal vitatkoztak,
pedig egy idegen jóformán ikreknek láthatná őket.
Azzal kezdték, hogy idegen nem is láthatja őket,
csupán akiben már fényük felragyog.
Jó-jó, abban nincs vita: együtt járnak ők,
és olykor egyik vagy másikuk mintha árnyékát is vetné,
de ez nem sötétíti el a társát, sőt: jobban látható lesz,
mert – és ezt beismerték – valójában testvérek ők.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-10 18:20:37
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-10 18:20:37