Kapucni
Akartam egy verset írni arról,
Hogy le feküdtem aludni.
Kapucni.
Nagyon vert a szívem, mint a mamának
Mielőtt meghalt szegény.
Akkor még legény voltam legény
Én szegény.
Azt hittem feloldhatom a lét fájdalmát
Egy női testben, mit a zsírt a forró platniba.
Meg is olvadt volna, de levette a tűzről az egzisztencia.
Utazgattam leltárhiányban, régi szerelmeim között.
Mind olyan tökéletes, amikor inkább felkeltem.
Markoltam utánuk mint olcsó ponyvaregényben.
Laci bácsi küldött borért gyerek koromba,
Napi 5 literért, nem értettem mért nem megy játszani inkább.
Most már tudom belül játszott, miután kint mindent kijátszott.
Csak a halott lesz fiatalabb, nem bánom.
Szeretkeztem ettem ittam,volt autóm.
Drogoztam láttam szépet, talán csináltam is.
Utáltam a rosszat, szerettem a jót.
Minek élek még?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-09 23:27:03
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-09 23:27:03