Vanitatum vanitas
akadt jó pár sziget
villózó korallhomokon
csókolózó aranybarna nimfák
passzátszélben a pálmák
mennydörgő lágyék lázcsóvái
parti lombból rebbenő
paradicsommadarak
Be sose vontad
vitorlád.
egy öleletlen máért
az érintetlen sziklákon
szétverhető bordákért
egy némán vajúdó
gömbölyű kőben
egyetlen itt felejtett
levéllenyomatáért
a könnyű lombú páfrányfának
ahogy álmodban
tornác előtt
lengedez
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-05 15:54:27
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-05 15:54:27