Szilveszteri minták
nézem a negyedikről a színes brossokat
az égen. mi is tűzijátékoztunk azelőtt.
a válás előtt. kutyánk a lábadra vizelt, félt,
pedig adtam neki a feszültségoldóból.
szerencsét hozott?
szemben a bíróság fölött füsthegy,
szétterül a tetőn, mint te régen
az ágyon. a szomszédban gyuri énekel
méregteleníti a lelket. mindig
nevetve mondja, ellapátolja a havat helyettem,
locsolja a virágjaim. te nem.
nem is hoztál soha. vettem
neki egy doboz mercit.
lent az utcán egy fiatal pár vitatkozik,
még megolvad szájukon a szerelem.
mínusz 15 fok van, a szívemben
több petárda
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-05 15:12:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-05 15:12:09