Takarodjon a nap is, mit világít? - pokollámpa.
Hétmilliárdnak a fele - elméletileg-, nő.
3,5milliárdból 1,75milliárd meg is felelne,
de inkább húzzon az mind vizet az urának,
a gémeskútból, hogy szeressék egymást,
én meg láncfűrésszel faragok egy jégszobrot.
Az Antarktisz bő. Oda kéne kidobni magam,
Műmint a horgász a lékből kifogott halat.
Lemondtam a szerelemről, mert olyat nem lehetett
sohasem, akit szerethettem.
Mindenevő a fogazatom, húsba vájnám,
hogy még egy gyermek szülessen,
a szerelem tanújának, bizonyítani a kínt,
hogy rabszolgatartók munkahelynek álcázott
helyeken mártogassák belém korbácsuk.
Nincs út hozzád, mert nincs siker, és nyomort nem osztok én.
Csak magamnak, gyűlölök, utálok élni.
Semmi sem jó, semmi.
Még az Isten sem.
A szerelem sem.
Csak a halál.
Öngyilkosság az élet.
Szégyen az igény.
Valaki már lehányhatná a napot is.
Mi a faszt süt ? Takarodjon az anyjába.
Pokollámpa. Szomorú barakk.
Mások sikere kivéreztet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2011-01-04 17:16:09
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-04 17:16:09