Röptetett az idő, mint háborúban
hírrel a postagalambot.
Mégis megmaradtam Kafkás álmaim között
.........a rakoncátlan csitri
csapongó gondolataimmal.
-GRAFOMÁN-
Kőbe véstem; megköveztek.
Már nem bánt.
Maradtam.
"Vagyok, aki vagyok"
Kegyelemből teljes
-Íme-
Teljeskiőrlésű kenyerem
Egyétek!
Maradtam, aki vagyok.