Kiterített fogadalmaim
berendezkedem újra.
feltekerem a múltat, mint szőnyeget,
lecserélem a franciaágyat,
lemondom a tévét, kikapcsolom a hűtőt.
télen majd reklámtáskák lógnak
az ablakban legalább a fagy
megkóstolja főztem.
tányérokat nem pótolok,
a mosogatóban nem lesz pohár, darabokban
talán a karórámat elviszem a zaciba,
karácsonyi ajándékod volt
fekete szalaggal úgyis áll az idő.
vagy kifütyülöm az életet,
nylon zacskóba teszem a szerelmes
leveleket, angyalt csinálok magamból
ahogy a hóban. a szelet elkapom,
áthintázom rajta az évet,
és te csak nézel, akár
a tehénszemű magány.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-30 19:42:10
Utolsó módosítás ideje: 2011-01-03 18:51:36