nevetős
Vizsgák előtti csendben a novemberi nyár,
a svéd sült gombóc gyomromban ég- tovább.
Köztereken, közhelyekből hallgatom ki magam.
A húskészítmény szállító kocsi előtt
galambok rebbennek, rád gondolok te lotyó,
hogy elhagytál.
Vonatok sem visznek ki ekkora szabadságból.
Vonat indul: nyár az őszből, zakatol, beteg a föld.
Egy szélben Ady kacag, nem volt fegyelmezett,
nem mondta hogy fáj.
Most nézd, medveként táncol
pár tébolyult celeb a hátán.
Hátulgombolósban szeretnék versenyezni veled:
na ki tudja a nevetős csókot tovább?
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-28 15:33:12
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-28 15:33:12