Hagyomány
A te szemed olyan fehér, tiszta,
maga a romlás is zavarában menekül.
Csak az én szememet fújattam finom homokkal.
Vajon aki megkapott, tudta -e, hogy mi van a kezei között?
Aki a kebleiddel utazhatott az frigyláda.
Egy kit öleltek, egy kit szögeltek.
Abból élek ma is, hogy szerettél.
Lapátolnak az emlékeimre
finom homokot, de tudom, voltál és vagy.
Porba hullt a koronám.
Sima ügy, koronahullásos időszak van.
Téged elvitt valójában az ördög,
engem pedig megkínzott.
Be is mondta az előrejelzés,
elvivős, megkínzós időszak jön,
öltözzenek rétegesen.
Közben forgott a föld.
Ötmilliárd farizeus vádolja
egymilliárd Pilátusnál
a hetedik milliárd Krisztust,
akinek nem értik bűneit ugyan,
de azért megfeszítik.
Hiába, itt ez a szokás.
Hagyomány.
Zsidó öl zsidót.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-26 07:31:53
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-26 07:31:53