nekünk nincs
„nekünk nincs tehetségünk”* / de azért
ott vagyunk / a falfirkákban / amikor
egy követ eldobsz / ahogyan jössz
az utcán / abban a szexi napszemüvegben /
ha tengerre szállsz / (röpülj, hajóm!) / vagy
csak sétálsz / az ezüst esőben /
négyszemközt / és napilapokban /
minden reggel Tunéziában / az elnyűtt
fák / autóroncsok / az inga felfüggesztési
pontján / a sokszögesített színpadon /
neue harmonie / mint egy borotva-tánc
*André Breton
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-25 23:13:38
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-25 23:13:38