SZegmns (Javított)
általános
Fanyar vagyok, savanyú, nem jó.
Biztos nagyobbnak gondolom magam,
mert költőnek gondolom magam.
Önként jelentkeztem vesztesnek,
hitem szerint csak így nyerhetek.
A pénzed vagy. A pénzedig szeretnek,
nem is, csak a pénzemig szeretem magam.
Addig hiszek magamban,
a többi üresség, semmi,bér-barát.
Otthonalvós börtönök a munkahelyek,
a gazdagok smasszerek,
drog a boldogság.
Népszerű megoldás az öngyilkosság.
Add el minél drágábban a szépségedet.
Főügyész lett a gyermekkori szerelmem,
csak meg ne lássa, mivé lettem.
Szegény vagyok, azaz nem én vagyok.
Romboljunk le mindent, kivéve az élelmiszerforrást,
és nádból építsünk magunknak kunyhót.
Derékszöget sem akarok látni,
mert az már elnyomás.
Kár volt megtanulnunk beszélni.
Minek jöttünk le a fáról,
ha azóta sem tudtunk olyan boldogok lenni?
Építsetek. Csináljátok a fenevad építményeit.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-25 09:33:48
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-25 09:33:48