Egy kút aljáról nézve... /jav.2/
Üres akarok lenni.
Szeretnék elaludni,
vagy jól berúgni,
részeg önmagammal
megbeszélni, hogy hová lett
az erő tenyeremből mellyel
széttéptem egykor az
elszakíthatatlannak tűnő
erős szálakat.
Napok s benne emlékek
nehezednek szívemre,
mely egykor tele volt szeretettel.
-Felejteni kéne;
nem csak bámulva nézni a valóságra,
ami talán nincs is;
-lehet ezért utálom?
Elkellene most bújni, egy
új testben újra születni,
s reátok messziről emlékezni.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-23 07:59:28
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-23 07:59:28