Tévedtem
Van énnékem egy barátom.
Míg mi éltünk gondtalan-ő
Téglát rakott boldogan.
Sosem panaszkodott
Csak dolgozott.
Lapát nyéllel kente kezét ha kiszáradt.
Betonkeverő volt a kedvese.
Gyalog autózott.
Egy lány szeretett minket: Senki Se
Mégis én jártam rosszabbul a mérnök
Mert én láttam az eredményeket.
Ő pedig belesem gondolt így védekezett.
Van pénz nincs szabadság.
Van szabadság nincsen pénz.
Ölébe hajtottam az arcom kedvesemnek.
Aztán derült ki hogy nem is a kedvesem volt.
Hanem hangyasavas vödör.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-21 18:35:48
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-21 18:35:48