Szó az ágról
Mit csinálnak a fáról hullók,
az utcalámpafényben?
- Kérdezi a zombi
a gyermekkel sétáló nagymamától.
Ugyan mit mondana erre?
Miért mondana bármit és
miért nem az öregasszony kérdi?
Unokája kérdi?
Az öregasszony nem hiszi
hogy ilyesmik léteznek.
Unokája nem kérdi.
A gazdaságnak mindebből,
ráadásul semmi haszna.
Ahogy autógumik darálják
az aszfaltra hullott gallyakat,
vagy az óra felszámolja hátralevőinket,
-minden racionális.
(Nagyi zsörtölődik
-szó az ágrólszakadásról.
Igen akkor kérdezhette meg.)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-20 17:04:03
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-20 17:11:06