Mi vagyok én, lakatos?
Úgy engedtél magadhoz közel,
hogy meghaltam, azonnal senki lettem.
Az elefántokat is jobban szeretted.
Egy mosolygós tárgy lettem.
Cigaretta, éneklő cigaretta,
és még cigaretta éneklő cigaretta.
Elefántok, táncoló elefántok.
Bárhol jobb lenne, téged szeretlek,
de esz a bánat, puszta kézzel
kellene kinyitnom werheim zárat.
Én harcolok, és te vesztesz.
Örökre becsukott nyitott kérdés,
mit csomagol ki belőlünk az élet.
Elefánttal a lólépés a jó lépés.
Többet ne is lássam.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-18 14:10:37
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-18 14:10:37