A legjobb befektetés
Azt hiszem, most boldog vagyok.
Ki is takarítottam, rend vesz körül.
Munkát is találtam.
Húslevest főzök.
A kutyám is alszik a szófán.
Gazdag is vagyok.
Pedig csak ezerötszáz forintom van most.
De tudom, hogy lesz.
Mostanra tanultam meg
Nem aggódni azon, hogy honnan.
Hiszen milyen könnyű is annak,
Akire az Isten keres.
Parázsszeműmmel is szemeztem.
A hó is olyan szépen esik.
És műtermemben kifeszített vásznaim várnak.
De ha macskám lenne, az is dorombolna.
Itthon is vagyok, az otthonomban.
Tudom mi van köröttem egy nap járástávolságban.
Barátaim kapui nyitva állnak előttem.
És ehhez elég csak jónak lennem.
Tokaji aszúból rúgtam be tegnap.
Túl jól élek, és a legértelmesebb
Nyelvvel verset költhetek.
Holnaptól a tőzsdén jegyzetem,
A legjobb befektetést, a szeretetet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-17 13:05:53
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-17 13:05:53