Benned kincsemre leltél
Benned kincsemre leltél,
én pedig megtaláltalak magamban.
Hatalmas puszták nyíltak meg,
mindened vonzott, mert
semmid sem taszított többet.
Most már mindig akartalak,
életbe mártott lélek.
Összeállott a tananyag.
Még jobb akarok lenni.
Jobban forog a föld is.
Jobban süt a nap is.
Jobban csillogtak
unokatestvéreim,
a csillagok is.
Addig jó, míg
attól félsz, hogy vége lesz a versnek.
Olyan jó, míg velünk vagy.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-16 16:11:15
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-16 16:11:15