Nem biztos
Semmisem jó már, csak az a parázsló szempár.
Suta a búcsúztatás, hamis az összefoglalás.
Azért vágyunk szeretetre, mert bántottak.
Fogaskerekek, a pörgéstől elkoptak.
A húr táncol, hangot ad a test, a nagybőgő test.
De minek, kinek?
Villamosok. Villát mosok.
Megfejtetlen rejtelem.
Most akarom kinyitni az eget.
Még jobban, mint nézni
A legszebbet, a szemed.
Embernél okosabbat nem láttam még.
Csak hallottam róla.
Nem láttam menni embert mennyországba.
Az, hogy nincs, - azt meg nem hiszem el.
Az, hogy nem lehet tudni biztosan, - azt lehet tudni.
Szebb lehet a mennyország annál is, ha ő szeret?
Egésznek kellett lennem, félből.
De nem tudtam csak, hogyha figyelték.
De tudtam, fél vagyok.
Gyerekkoromban olyan számot komponáltam képzeletben,
Ami csak refrén.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-15 18:01:58
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-15 18:01:58