Még egy vers a sok közül
Ó-bárcsak zsírsav lehetnék .
Akkor talán felszívódhatnék gyomrokban .
Hogy könnyebben olyan utat találjanak az agyak.
Amit az enyém soha sem tudott, de mindig kutatott.
Boldogság specialistává, avanzsált elő belőlem a megdöbbenés.
Nem független a boldogság, a körülményektől.
De csak a körülmények sem elegendők.
Én nem hat könyvből írt, egy hetediket áll okos vagyok.
Hanem egy igazi, alaphibákba esett hülye barom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-13 18:53:07
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-13 18:53:07