haza
Nekem mindegy, hogy hol vagyok, csak legyek
valahol otthon, s valahol nagyon.
Kérdezzék meg néha, hogy hogy vagyok,
vagy come stay, vagy how are you,
mindegy,
csak valakit érdekeljen a válaszom,
s legyen szava arra, ha esetleg nem jól.
Északon vagy délen, itt vagy ott? Jövök, megyek:
kondenzcsík az égen. Vonalak onnan ide, vissza
és srégen.
Hazától haza, el és vissza, lenről föl,
és föntről le, és újra, mint egy hinta.
Madarat himbál így a diófa ága,
hogy kedvére tegyen, és
visszacsalja.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-13 11:29:48
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-13 11:29:48