Tükör
Azt mondják, átjáró a másvilágba,
de engem ebbe ránt vissza újra és újra.
Nem álltak jól a rám gombolt szerepek,
levettem hát a tükröt, elengedtem,
hagytam magam darabokra törni.
Most elvihetne a túloldalra,
csak egy szilánk kell, egy szabad csukló,
és ahogy eltűnne minden nevem,
meglátnád, ki voltam, és hányszor,
de most még játszom, hogy él,
aki sosem létezett.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-12 21:58:22
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-12 21:58:22