Semmi sem őriz
I.
Volt egy eltévesztett köszönésem,
néhány elvétett szavam,
és nem voltál bennük.
Végre van egy versem is,
ami nem rólad szól.
II.
A porszívó már százszor átment
a hajszálaidon,
lábnyomaid közül
többször is felszárad a hó.
A párnámból rég kifeküdtem az
illatod…
Téged itt már semmi sem őriz.
III.
Nem látlak a tükörben,
a pohár alján, a húrok közt,
a késhegyen,
de még a toll hegyén sem gyakran.
Nem látlak téged más férfiakban,
és –hál’isten- már benned sem látlak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2010-12-12 14:33:16
Utolsó módosítás ideje: 2010-12-12 14:33:16